Joehoe, nieuwe website met een blog!

Published 06 Jan 2018 at 11:43

Yes, mijn nieuwe website is af! Heerlijk om dat aan het begin van het jaar al van mijn to-do lijstje af te strepen! Het bloggen is helemaal nieuw voor mij, maar ik ben van plan om het regelmatig te gaan doen. Naast het delen van mijn avonturen als fotograaf wil ik jullie ook verblijden met wat inside information over mezelf en mijn gezin. Mijn voornemen voor dit jaar is om mezelf wat meer te betrekken in de foto's, selfies, zelfportretten, dat dus. Niet dat ik het zo leuk vind om mezelf terug te zien op foto's, maar daar zet ik me dan wel overheen. Het vastleggen van bijzondere momenten, maar ook de alledaagse bezigheden zijn de moeite waard. Foto's kunnen je geheugen echt weer even opfrissen, nieuwe herinneringen komen naar boven bij het zien van beelden van vroeger en daar wil ik graag deel van uitmaken.

Comments (2)

  1. loes wrote over 2 years ago

    Mooie website.

  2. Lindy wrote over 2 years ago

    Mooie site Nina! En ook een mooi voornemen :)

Add new comment

* The 'name', 'email' and 'comment' fields are required.