New home!

Published 24 Apr 2018 at 23:32

Zo dat was even een rollercoaster sinds we terug zijn uit Nicaragua, waar jullie ook nog steeds een blog van mogen verwachten trouwens. Toen we net terug waren kregen we het bericht dat we kans maakten op een woning waar we al lange tijd van droomden en toen ging het ineens heel snel. We kregen een akkoord en toen was het inpakken en wegwezen eigenlijk, maar dan in slow motion, want we hebben een peuter en dan gaat niks snel als je het wilt.

Met de nodige hulptroepen is het gelukt om ons nieuwe huis op te lappen en kunnen we nu heerlijk genieten van een huis MET een tuin. Ik had zo'n grote wens om Bodi op te laten groeien met een tuin, wakker worden en gelijk naar buiten, zonder eerst een bestemming te hoeven kiezen. Lekker met z'n blote voetjes in het gras, diertjes zoeken, waterpret en straks waarschijnlijk appels en druiven uit eigen tuin plukken, want er begint van alles te groeien en bloeien.

Dus, dit heeft mij de laatste tijd behoorlijk in beslag genomen, de zolder staat nog vol onuitgepakte dozen, maar er komt langzaam wat orde in de chaos. En ondertussen begint mijn agenda ook aardig vol te stromen met sessies! Heerlijk dat het seizoen weer is begonnen, aangename temperatuur, mooie avonden en de natuur weer lekker groen! Wil je ook een sessie boeken, liefdevolle momenten vast laten leggen, ongedwongen, gewoon leuk en gezellig? Stuur me dan een berichtje, ik kijk er naar uit!

Liefs, Nina


Comments (1)

  1. Loes wrote 10 months ago

    Ja wat geweldig hè ga er lekker van genieten, en kom gerust eens "buurten"!

Add new comment

* The 'name', 'email' and 'comment' fields are required.