Wierum

Published 25 Jul 2017 at 23:55

Toen ik eens een win actie op mijn facebookpagina had geplaatst en daar via een website een random winnaar uit had gevist kwam ik in contact met Marieke, helemaal uit Friesland! Ze vroeg of ik het misschien leuk zou vinden om de fotoshoot in Friesland te doen, ik mocht met mijn gezin in haar B&B ''proeflogeren'' inclusief een heerlijk ontbijtje, verse pizza uit de giga houtoven en een ontzettend warm en liefdevol welkom, nou dat leek me een goed plan!

We hebben het heerlijk gehad in Wierum, Marieke woont daar samen met haar vijf (!) mannen in een school die ze hebben omgetoverd tot een geweldig woonhuis.

Wij sliepen in het slaaplokaal en we voelden ons er helemaal thuis, daarnaast mochten we gebruik maken van de oude gymzaal wat nu dus een prachtige keuken is geworden. Je loopt zo naar de waddenzee vanuit het huis, je kunt er mooi wandelen over de dijk en langs het wad en de omliggende tuin is ook heerlijk om te ontspannen. Kortom als je er eens uit wilt in eigen land en je wilt naar een bijzondere plek, dan is het Skoallehus the place to be!

En had ik al gezegd hoe leuk, mooi en inspirerend deze mensen zijn? Natuurlijk heb ik ze ook nog vastgelegd, dat was tenslotte de hele aanleiding van dit avontuur:

Ik zal jullie ook wat sfeer laten proeven van ons verblijf:

Comments (0)

    Add new comment

    * The 'name', 'email' and 'comment' fields are required.