Wil je het in je hoofd houden?

Published 10 May 2018 at 22:17

Bodi heeft steeds weer een nieuwe fase, nu zitten we in de verzamelfase, oftewel alles van straat oprapen wat je mooi vindt. We zijn wel een beetje kritisch, geen dode beesten of gevaarlijke voorwerpen, maar hij mag de meeste ''schatten'' verzamelen. Zo hebben we nu ook een schattenpot, in de tuin dat wel, want de inhoud gaat soms toch stinken hebben we gemerkt. Hij begrijpt dat je niet alles mee kunt nemen, dus sinds kort vraagt hij aan ons of we iets in ons hoofd willen houden, als hij bijvoorbeeld een leuke dag heeft gehad of als hij een mooi meisje ziet: ''mama, wil je dat meisje in je hoofd houden?" het zijn herinneringen die hij graag wil bewaren. Dat heeft hij denk ik een beetje van mij. Ik heb er wel een oplossing voor gevonden, ik maak foto's! Vaak en veel! En die kan ik voor altijd bewaren.

Afgelopen week ging ik met Bodi een avondwandeling maken in de hoop wat zelfportretten te kunnen maken. Niks aantrekken van alle hondenuitlaters, langslopers en praatjesmakers. Camera op statief, remote bij de hand en gewoon maar wat klikken tijdens het lol maken. Ik ben blij dat ik deze mooie avond vast heb kunnen leggen. De herinnering wil ik ook graag in mijn hoofd houden, maar dat ik het op beeld kan terugzien, vind ik ontzettend waardevol! Want tja ''voor je het weet zijn ze groot hè'' aldus een langslopende-hondenuitlatende-praatjesmaker.

p.s. met mijn telefoon kan ik mijn camera bedienen, dat zie je op de laatste foto.


Comments (3)

  1. kees wrote about 2 years ago

    prachtige serie over hoe het ook kan, ga zo door!

  2. Petra wrote about 2 years ago

    Prachtige foto's Nina!❤

  3. Iris Schlagwein wrote about 2 years ago

    Wat een goed idee om een afstandsbediening te gebruiken! Dan staat de knappe fotografe tenminste zelf ook eens op de foto :)

Add new comment

* The 'name', 'email' and 'comment' fields are required.